IN2 ha presentat en el SmartCityBCN la seva solució OurCityOurEnergy de la mano de ECOOO.

16 Novembre 2017

IN2 ha desenvolupat conjuntament amb ECOOO una app per a la gestió per part dels ajuntaments i consulta per part del ciutadà dels esforços en estalvi energètic.

 

ECOOO és una empresa sense ànim de lucre, que es dedica a projectes que activin a la ciutadania a favor d'un nou model energètic net, sostenible i en mans de les persones.

La solució OurCity-OurEnergy desenvolupada per IN2 consta de dos mòduls:

  • Un backoffice per a la gestió de la informació per part de l'ajuntament.
  • Una app pública per al ciutadà, on es visualitza de manera senzilla i intuïtiva la informació sobre la despesa energètica i de les millores que s'estan duent a terme. Amb aquesta app, el ciutadà pot veure què punts de la seva ciutat són els que més recursos energètics necessiten. Tenen a la seva mà tota la informació necessària.

L'objectiu d'aquesta app pública és>

  • Permetre actuacions amb organitzacions de l'ajuntament: per exemple, plans de reducció de l'energia en col·legis, els resultats dels quals poden visualitzar-se i ser objecte de campanyes, promocions i incentius.
  • Participació del ciutadà: la app permet la interacció amb el ciutadà, podent manar fotografies dels punts crítics en el que a despesa energètica es refereix. Empodera al ciutadà a la seva ciutat i li consciencia del model energètic del seu entorn.

Ja tenim tres ajuntaments incorporats a la plataforma: Rubí (Barcelona), Port Real (Cadis) i Las Palmas de Gran Canaria (Las Palmas).

Avui s'ha realitzat la presentació al públic, dins del SmartCity Expo World Congress, destacant la col·laboració entre IN2 i ECOOO.

Més informació en OurCityOurEnergy.com

#OurCityOurEnergy #SmartCity #SmartCityExpo #Transicionenergetica #transicionenergetica #ecooolocal

Categories