Treballa amb nosaltres

IN2 és una empresa compromesa amb els seus professionals. L’any 2008 vam obtenir el Premi Empresa Flexible,que concedeix el Ministeri de Sanitat Assumptes Socials i Igualtat, i des de llavors, ha seguit desenvolupant iniciatives que milloren l'equilibri de la vida professional i personal dels seus empleats, com a model de gestió i competitivitat.

El nostre èxit es basa en el compromís de desenvolupament dels nostres professionals, amb el seu esforç, el seu coneixement i la formació contínua en noves tecnologies i eines, sempre alineats amb el plantejament estratègic de IN2.

Comptem amb un sistema d'avaluació d'acompliment 360º i un model d'avaluacions per objectius. El desenvolupament d'aquest sistema permet als nostres col·laboradors millorar la seva professionalitat i ser protagonistes del seu pla formatiu i de carrera.

El Pla de Carrera vigent a la nostra organització integra les necessitats i objectius dels nostres col·laboradors amb els de l'organització, i parteix de la base que aquestes són canviants.

A IN2, sabem que les persones són el nostre actiu més important. Si vols formar part del nostre equip pots enviar-nos el teu CV a talento@in2.es