HEALTHTECH UNCONFERENCE EVENT 2017

24 November 2017

El dia 23 de novembre IN2 ha participat a Sabadell a la jornada anual entre els agents de la cadena de valor del negoci de les tecnologies de la salut,  organitzada pel HTCluster.

La jornada es va basar en la metodologia Unconference, que consisteix en una sèrie de sessions paral·leles sobre diverses temàtiques, que van ser introduïdes i moderades per experts, en la que tots els participants varen desenvolupar els continguts, mitjançant la compartició d’experiències o inquietuds, fent que la jornada fos molt dinàmica.

Es van obrir debats sobre APPS, Serius games i gamificació dins l’entorn empresarial i en l’àmbit de la salut, també sobre Intel·ligència artificial, els medicals devices i la seva evolució i expansió dins del sector, el BiG Data i el Data mining i com es presenta el present i futur de la gestió de les dades entre d’altres.

Es va finalitzar l'esdeveniment amb la presentació de la primera edició  de l’INNOVATION CHALLENGE, amb els reptes que proposen les empreses del clúster i on IN2 va presentar la seva proposta  Social Volunteer Meeting Point .

 

Aquesta proposta  tracta de crear una eina en línia on:

• Les organitzacions socials / sense ànim de lucre poden registrar-se, declarar la seva missió i visió i fer ofertes de tasques voluntàries perquè els voluntaris les acceptin.

• Els voluntaris poden registrar, descrivint les seves àrees d'interès, tant sectors com tasques.

• Crear un punt de contacte entre els interessos dels voluntaris i les necessitats de les organitzacions.

No només es tractaria de la creació d’una Web sinó d’una plataforma mòbil i multilingüe.

Aquesta solució s'ha de basar en tecnologia segura (utilitzant els serveis d'inici de sessió de blockchain, per exemple) per preservar la confiança tant dels voluntaris com de les organitzacions.

Podent evolucionar amb  la integració amb àrees governamentals que generalment col·laboren amb les organitzacions socials mitjançant  aquesta plataforma.

Categorías