IN2 promou el Health Tech Innovation Challenge

08 May 2018

 

Health Tech Innovation Challenge 2018 és una competició organitzada per HealthTech Cluster i el CREB (Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica) de la UPC, en la qual estudiants universitaris de diferents camps treballen en equips per resoldre desafiaments proposats per empreses mitjançant la seva pròpia solució innovadora.

El passat 4 de maig es va celebrar la gran final de la primera edició on els equips finalistes de cada repte van presentar el seu projecte davant el jurat, on participaven IN2 Enginyeria de la Informació, ESADE, Hospital Clínic de Barcelona i CREB UPC, entre altres. Posteriorment va tenir lloc el lliurament, que sumava un total de 9.000€.

IN2 va estar present, de la mà del seu soci Félix Villar, com a jurat i patrocinador del repte Social Volunteer Meeting Point: una eina en línia, mòbil i multilingüe on crear un punt de trobada entre organitzacions socials o sense finalitats de lucre i voluntaris, basat en una tecnologia segura per preservar la confiança tant dels voluntaris com de les organitzacions.

 

Categorías