Jornades RDI: La sensòrica al servei de les persones

04 Octubre 2017

El dia 28 de setembre es va realitzar la 7 jornada de TIC  Salut i Social a l´Aula Magna de la Universitat de Vic, enguany amb la temàtica La sensòrica al servei de les persones, organitzada per UVic-UCC (Càtedra TIC Salut i Càtedra Serveis Socials), Fundació TIC Salut Social, Consorci Hospitalari de Vic, Institut Català de la Salut, Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, EBA Vic, EBA Centelles, i Creacció. 

IN2 va participar com a patrocinador i es vam presentar en un estand el nostre producte In2tant, de missatgeria instantània corporativa. 

 

La jornada es va distribuir en dues taules rodones en les que en la primera es varen presentar les experiències i projectes on la sensòrica és aplicada a les cuitats i medi ambient, i una segona on s´explicava la sensòrica aplicada als domicilis dels ciutadans. 

Vàrem poder nodrir-nos de les experiències en les que la sensòrica està ajudant al ciutadà a tenir una millor qualitat de vida i com la informació que s´obté dels mateixos ajuda a les diferents administracions a poder generar nous plans d´actuació per a la ciutadania. 

La ètica aplicada a la sensòrica i la custodia de les dades i ús van ser focus de debat i punts importants de reflexió. 

Categorías