Formulari de contacte

Tens algún dubte o vols preguntar-nos quelcom?

Endavant!
Accepto el tractament de les teves dades personals
Accepta el tractament de dades personals abans d'enviar.
Carregant...

Recruiting

Identifiquem el millor talent per a la teva organització avaluant els seus coneixements, la seva experiència, els seus valors i les seves soft skills.

Iniciar un procés de selecció IT és un camí ple d'obstacles. Per evitar que es converteixi en una experiència frustrant, cal comptar amb un partner que entengui el teu negoci i la teva cultura organitzativa. El nostre repte és acompanyar-te en el procés de recerca del talent que aporti més valor als teus projectes d'una forma ràpida i eficient.

Característiques generals

El nostre equip està format per professionals sèniors amb un sòlid coneixement del sector tecnològic i una àmplia experiència en selecció per competències, tant de perfils nacionals com internacionals. Adaptem els nostres mètodes i eines de recerca en funció del perfil i del context i t'oferim tres serveis diferenciats i altament especialitzats. D'aquesta manera, tries l'opció que millor s'adapta a les teves necessitats i comptes amb el millor talent TIC per a cada projecte.

Outsourcing

Selecció directa

Bootcamp personalitzades

Beneficis del Servei Recruiting

El nostre servei de recruiting et dona accés al millor talent tenint en compte:

L'excel·lència

Conscients del valor que té el temps, acompanyem el candidat durant tot el procés de selecció i mantenim un contacte constant amb el client. El procés és així transparent, àgil i eficient.

La confidencialitat i la transparència

Sabem que la privacitat és un valor indispensable en qualsevol procés de selecció. Per això, client i candidat només es coneixen quan ambdues parts així ho acorden.

La garantia

En cas que el professional seleccionat no s'adapti de manera òptima a la posició o equip de treball, reiniciem el procés de selecció sense cost per al client.

Casos d'èxit

Contacta amb nosaltres!

Accepto el tractament de les teves dades personals
Accepta el tractament de les teves dades personals abans d'enviar.
Carregant...

Nuria Avilla

HR Manager nuria.avilla@in2.es

Articles relacionats

En vols saber més? T'expliquem, a la nostra manera, l'storytelling del nostre dia a dia