Publicat el 30/04/2024

Jornades RDI TIC Salut Social: Avançant en la Inclusió Social amb IA

El passat dijous 25 d'abril part de l'equip d'IN2 vam tenir l'oportunitat de participar a la 13a edició de les Jornades RDI TIC Salut Social, sota el lema “Contruint inclusió amb IA als serveis socials” i organitzades per la Fundació TIC Salut Social i la Càtedra TIC Salut Social de la Universitat de Vic.

L'Agnès Aguilo, la nostra responsable de la Unitat de Salut i Social, va destacar en la seva intervenció no només la importància de la Governança de la IA i la detecció de biaixos en la seva implementació sinó també la nostra metodologia M3 per la detecció de biaixos. L'Agnès va mostrar aquests conceptes posant com a exemple el projecte IA+Igual, centrat a abordar el biaix en la Intel·ligència Artificial per promoure l'equitat i la imparcialitat en el context dels recursos humans, però extensible també a altres àrees.

Equip d'IN2 i Joan Guanyabens

A més, durant la jornada, vam poder presentar a la Catalina, la nostra assistent virtual. La Catalina va resoldre tots els dubtes relacionats amb els tràmits de Dependència de la Generalitat de Catalunya, dels que es van acostar al nostre estand. D'aquesta manera, ens vam poder acostar a l'objectiu d'aquest projecte: desenvolupar una solució que permeti respondre les preguntes dels ciutadans en un llenguatge senzill i mitjançant una plataforma accessible i intuïtiva.

Visita el nostre perfil de Linkedin per trobar més informació sobre aquest dia!

Formulari de contacte

Tens algún dubte o vols preguntar-nos quelcom?

Endavant!
Accepto el tractament de les teves dades personals
Accepta el tractament de dades personals abans d'enviar.
Carregant...