Publicat el 21/09/2022

L'automatització de processos, un repte al teu abast!

A les empreses i organitzacions d'avui dia encara es fa molta feina manual i repetitiva que consumeix temps en tasques de poc valor i no dóna visibilitat a informació que podria ser valuosa.

Hi ha eines que ens permeten automatitzar aquestes tasques perquè les persones puguin centrar la seva atenció en allò més necessari. Aplicant l'automatització aconseguirem millorar i simplificar fluxos de treball i processos, podrem aplicar Intel·ligència Artificial per facilitar la presa de decisions i donarem visibilitat a la informació corporativa afavorint l'aparició de noves oportunitats de negoci.

Ens trobem que encara es classifiquen documents, s'omplen registres o es processen informes de forma manual, dificultant la compartició de la informació, augmentant els costos d'emmagatzematge o perdent completament la traçabilitat de les accions. Aplicant el mètode DPA (Digital Process Automation) podem fer la transició digital de la manera més òptima possible utilitzant eines com Microsoft Power Automate, entre d'altres.

Power Automate és la solució de Microsoft per a l'automatització de processos. Connecta aplicacions, dades i serveis, i augmenta la productivitat dels equips, estant dissenyada per treballar al núvol, l'escriptori o el mòbil.

Power Automate ens capacita per crear processos automatitzats utilitzant eines de codi baix i centenars de connectors predissenyats que automatitzen les tasques rutinàries i repetitives amb facilitat i ens permeten integrar-nos amb gairebé qualsevol sistema de la nostra organització. Permet que la seva automatització sigui encara més intel·ligent amb aplicant Intel·ligència Artificial per processar formularis ràpidament, tractar documents, processar aprovacions, detectar imatges i analitzar text.

I tu, et preguntes com començar amb l'automatització de processos i quines eines? És clar que hi ha moltes tecnologies d'automatització disponibles, però sempre n'hi ha una que s'adaptarà millor que altres a les teves necessitats.

Formulari de contacte

Tens algún dubte o vols preguntar-nos quelcom?

Endavant!
Accepto el tractament de les teves dades personals
Accepta el tractament de dades personals abans d'enviar.
Carregant...