Formulari de contacte

Tens algún dubte o vols preguntar-nos quelcom?

Endavant!
Accepto el tractament de les teves dades personals
Accepta el tractament de dades personals abans d'enviar.
Carregant...

Consultoria Tecnològica -IT Consulting

La consultoria és una eina que orienta les organitzacions sobre les etapes que han de recórrer per optimitzar una àrea funcional o determinats processos negocis.

A través de reunions amb personal clau de negoci, l'anàlisi de documents i processos i la situació de les dades i els sistemes, establim un diagnòstic de la situació i un pla d'acció prioritzat a partir de l'esforç requerit i l'impacte en l'organització.

Característiques generals

El procés de consultoria IT que duem a terme té en compte:

Transformació del model de negoci

Organització i persones

Productes i Serveis orientats al client

Processos intel·ligents i tecnologia

Dades i analítica

Ecosistema de negoci obert

Beneficis de la Consultoria IT

Podríem dir-te que som el millor partner tecnològic per a la teva organització per la nostra trajectòria o la nostra experiència. Però no ho farem. Perquè TU ets únic. Les teves necessitats, objectius i reptes són només teus. Per a nosaltres tu ets EL CLIENT. Per aquest motiu, et diem que som el teu partner tecnològic, perquè t'acompanyarem en el procés de transformació digital perquè només TU obtinguis els resultats que busques.

Negoci

La visió d'experts de negoci aporta l'aplicació de les millors pràctiques del sector i l'oportunitat d'adoptar estratègies d'èxit contrastades i provades.

Recursos

Un dels avantatges de la consultoria és posar en valor els recursos i el talent existent en les organitzacions i aprofitar-lo per fer més eficients els processos de negoci minimitzant el cost.

Tecnològic

La consultoria tecnològica permet identificar les solucions del mercat que millor s'adapten a les necessitats del negoci complint amb les exigències de seguretat i qualitat imposades per l'àrea TIC.

Contacta amb nosaltres!

Accepto el tractament de les teves dades personals
Accepta el tractament de les teves dades personals abans d'enviar.
Carregant...

Bernat López

Operations Manager bernat.lopez@in2.es

Articles relacionats

En vols saber més? T'expliquem, a la nostra manera, l'storytelling del nostre dia a dia