Formulari de contacte

Tens algún dubte o vols preguntar-nos quelcom?

Endavant!
Accepto el tractament de les teves dades personals
Accepta el tractament de dades personals abans d'enviar.
Carregant...

Digital Experience

Tecnologia per a persones, entre persones i per persones.​

Implementem solucions pensades per a l' ecosistema dels usuaris i dins de l' estrategia de Digital Workplace de l' organització.​ 

Tenim en compte no només les funcionalitats pròpies dels portals, sinó la seva interacció amb altres aplicacions i proposem la millor experiència total d'usuari en el seu procés de treball. 

Característiques generals

Els nostres portals tenen en compte múltiples factors com:

Comunicació

CRM / ERP / Nòmines

Contribució

eMail / Xat / Operacions 

Processos

Despeses / Usuaris AD 

Col·laboració

YT/IG/FB / BI / Analytics 

Beneficis de Digital Experience

Podríem dir-te que som el millor partner tecnològic per desenvolupar la teva Digital Experience, per la nostra trajectòria o la nostra experiència. Però no ho farem. Perquè TU ets únic. Les teves necessitats, objectius i reptes són només teus. Per a nosaltres tu ets EL CLIENT. Per aquest motiu, et diem que som el teu partner tecnològic, perquè t'acompanyarem en el procés de transformació digital perquè només TU obtinguis els resultats que busques.

User centric

La gestió de portals centrada en l'usuari augmenta la col·laboració entre persones i equips amb els seus processos i eines associats, i genera accessibilitat a altres persones i equips, informació i recursos.

Engagement

Genera una millor relació de l'empleat amb l'organització perquè li ofereix una experiència personalitzada i li facilita informació útil per a la presa de decisions. Tot això suposa un valor diferencial que l'empleat percep.

Eficiència i servei

Suposa una millora significativa del servei als clients perquè augmenta la productivitat en l'ecosistema del portal. A més, augmenta l'eficiència del servei en reduir el marge d'error, suportar l'accés als processos i dotar d' informació correcta que accelera la capacitat de resposta.

Contacta amb nosaltres!

Accepto el tractament de les teves dades personals
Accepta el tractament de les teves dades personals abans d'enviar.
Carregant...

Contacto IN2

contacto@in2.es

Articles relacionats

En vols saber més? T'expliquem, a la nostra manera, l'storytelling del nostre dia a dia