Formulari de contacte

Tens algún dubte o vols preguntar-nos quelcom?

Endavant!
Accepto el tractament de les teves dades personals
Accepta el tractament de dades personals abans d'enviar.
Carregant...

Kit Digital

Digitalitzem junts el teu negoci gràcies al programa Kit Digital

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d'Espanya, que té per objectiu atorgar un conjunt de subvencions, per a la implantació d'un ventall de solucions digitals al mercat, que proporcionin un avanç significatiu en el nivell de maduresa digital de les pimes i dels autònoms. Aquesta ve donada pels fons europeus "Next Generation EU" dins del Pla de Recuperació Transformació i Resiliència.

 

Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, amb independència del sector o tipologia de negoci al qual pertanyin. Actualment, i des del 15 de març, està oberta la convocatòria per a les empreses d'entre 10 i 49 empleats.

 

Com es pot aconseguir el Bonus Digital?

Per poder tenir accés al bonus digital, l'empresa ha de complir amb una sèrie de condicions establertes a les bases de la convocatòria de l'ajut del Kit Digital, entre les quals destaquen:

Ser una petita empresa, microempresa o autònom

Complir els límits financers i efectius que defineixen les categories d'empreses

Estar en situació d'alta i tenir l'antiguitat mínima que s'estableix per convocatòria

No tenir consideració d'empresa en crisi

Estar al corrent de les obligacions tributàries i davant la Seguretat Social

No estar subjecta a una ordre de recuperació pendent de la Comissió Europea que hagi declarat una ajuda il·legal i incompatible amb el mercat comú

No incórrer en cap de les prohibicions previstes a l'article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions

No superar el límit d'ajuts mínims (de petita quantia)

A IN2 t'ajudem a digitalitzar el teu negoci

Digitalitzar el teu negoci no havia estat mai tan a prop. Descobreix tot el que podem aportar per a la gestió dels teus processos, el control d'accessos i la creació d'un entorn de col·laboració eficient entre treballadors.

Gestió de processos

L'objectiu d'aquests projectes és digitalitzar i/o automatitzar aquells processos de negoci relacionats amb aspectes operatius o productius, en concret la gestió de projectes mitjançant JIRA.

Fins a 6.000€

Control d'accessos

Solució per controlar tot el cicle de vida de les seves visites, amb supervisió en temps real i la possibilitat d'operar-lo des de qualsevol part de les instal·lacions. La seva empresa assolirà un grau de maduresa digital basat en: digitalització de les visites, informació actualitzada en temps real i control dels usuaris implicats.

Fins a 6.000€

Digital Workplace

El desplegament d'aquesta solució proporcionarà la col·laboració en equips de treball gràcies a una gestió àgil dels equips; l'emmagatzematge i compartició d'arxius i documents; la compatibilitat amb mòbils; la gestió de calendari i agenda; i accés web.

Fins a 12.000 €

Contacta amb nosaltres!

Accepto el tractament de les teves dades personals
Accepta el tractament de les teves dades personals abans d'enviar.
Carregant...

Contacto IN2

contacto@in2.es

Articles relacionats

En vols saber més? T'expliquem, a la nostra manera, l'storytelling del nostre dia a dia